INNO-SEPT FRESH KÉZFERTŐTLENÍTŐ ÉS FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ 5 L

-6%
INNO-SEPT FRESH KÉZFERTŐTLENÍTŐ ÉS FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ 5 L
Higiénés kézfertőtlenítés: Juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a keveréket 30 másodpercig és hagyjuk megszáradni. A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges.

Felületfertőtlenítés: Permetezze a keveréket a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc.

A behatási idő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről– a padozat kivételével- alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.

Erősen szennyezett kéz vagy felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő kézmosás (MANUELA) illetve felülettisztítás (INNOFLUID-ALK-M) után használjuk fertőtlenítésre a szert.

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra)

Alkalmazási feltételek: töményen kell alkalmazni.
9 000 Ft
Akció: 8 500 Ft
Kezdete: 2021.05.29   A készlet erejéig!
KANNA
KANNA
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Biztonsági adatlap letöltés:

http://innoveng1.hu/wp-content/uploads/CLP-BTA-INNO-SEPT-FRESH-fert%C5%91tlen%C3%ADt%C5%91-oldat-v%C3%A1lt-3-verz-3.3.pdf
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
INNO6
Tömeg
6 kg/KANNA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés