Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36304888464

INNO-SEPT FRESH kéz- és felületfertőtlenítő oldat 5 L
INNO-SEPT FRESH kéz- és felületfertőtlenítő oldat 5 L
9 000 Ft

INNO-SEPT FRESH kéz- és felületfertőtlenítő oldat 5 L

- INNO-SEPT FRESH kéz- és felületfertőtlenítő 5L
- fertőtlenítő oldat
- antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra)
- alkalmazási feltételek: töményen kell alkalmazni

Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein foglalkozásszerű felhasználók részére. Felhasználásra kész folyadék (terméktípus PT1, PT2, PT4).
Higiénés kézfertőtlenítés: Juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a keveréket 30 másodpercig és hagyjuk megszáradni. A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges.
Felületfertőtlenítés: Permetezze a keveréket a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc.
A behatási idő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről– a padozat kivételével- alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Erősen szennyezett kéz vagy felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő kézmosás (MANUELA), illetve felülettisztítás (INNOFLUID-ALK-M) után használjuk fertőtlenítésre a szert.
9 000 Ft
Részletek
Biztonsági adatlap letöltés:

http://innoveng1.hu/wp-content/uploads/CLP-BTA-INNO-SEPT-FRESH-fert%C5%91tlen%C3%ADt%C5%91-oldat-v%C3%A1lt-3-verz-3.3.pdf
Adatok
Cikkszám:
ISF5
Tömeg:
6 kg/KANNA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek