Szavo penész elleni 500 ml szórófejes
Szavó penész elleni spray 500ml leírása
Használhatod falakon, csempéken, kerámián és fugán, vakolatokon, valamint kő-, zománc, műanyag, akril, szilikon, gumi és rozsdamentes acél felületeken.

Hogyan irtsd ki a penészt klór alapú fehérítő tartalmú szer használatával?
A klór alapú tisztítókat erős gombaellenes szernek tartják, amelyek képesek felvenni a harcot a fürdőszobában, konyhában, hálószobában, vagy otthonának bármely más helyiségében szaporodásnak indult gombaspórák ellen.
Talán észrevetted, hogy a penész gyorsabban nő a fürdőszobában és a konyhában, hiszen ezek a szobák gyakran ideális növekedési feltételeket biztosítanak meleg és nedves környezetükkel.

A nedves és penészes falfelület nem csak csúnya, de az egészségre is káros lehet. A gombaspórák belégzése senkinek sem jó, ráadásul egyesek erre súlyosabban reagálnak, mint a többiek – a penész allergia nem ritka jelenség, néhány ember ráadásul ennél is súlyosabb, penész által kiváltott légúti megbetegedést is kaphat.

Mielőtt elkezdenéd a fehérítő fertőtlenítőszerrel való tisztítást, ügyelj arra, hogy teszteld a terméket egy kicsi, nem feltűnő helyen, hogy láthasd annak reakcióját a felülettel és mindenekelőtt olvasd el figyelmesen a termék címkéjén szereplő használati utasítást és annak megfelelően járj el.

Így használd a fehérítő szert fertőtlenítésére otthonodban:
Permetezés vagy a Spray alkalmazása - Szavo spray-vel 10-15 cm távolságból, hogy befedje a problémás területet. Könnyen használható, hiszen összetétele éppen megfelelő, nem kell összekeverni semmivel, nem kell bepiszkolni sem edényt, sem egyéb tisztítóeszközt.
A spray segít elérni a nehezen hozzáférhető sarkokat is.

Ne tartózkodj a helyiségben, amíg a termék kifejti hatását (10-15 perc)

Fontos:
Ne távolítsd el a penészt, mielőtt használnád a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását.
Törlés - egy tiszta ruhával töröld le a Szavoval kezelt felületet. Bármilyen penészes szennyeződést könnyű eltávolítani a tisztítás ezen szakaszában, azonban szentelj fokozott figyelmet a problémás területekre.
Biztosítani kell, hogy viselj kesztyűt, és védd a szemed és a bőröd is munka közben!
Ellenőrzés - A hatóidő letelte után ellenőrizd a kezelt felületet. Erősen szennyezett felület esetén ismételd meg a folyamatot amennyiben szükséges, de csak miután letörölted a felületet vagy az megszáradt.

Folyékony tisztítószerek biztonságos használata
A Szavo segít megoldani a penésszel kapcsolatos feladatokat otthonodban. Tartsd nyitva az ablakokat és ajtókat klór alapú fehérítőszer használata közben. Ezzel javítod a légáramlást és csökkented a gőzök koncentrációját a levegőben.
Kerüld a termék fölösleges kifújását és a permet belélegzését.
Mindig viselj kesztyűt és a címkén feltünetett egyéb szükséges védőruházatot, mivel ezek a tisztítószerek irritálhatják a bőrt. Mindig ügyelj arra is, hogy a gyerekeket és a háziállatokat tartsd távol a kezelt területtől, amíg az biztonságossá nem válik.
2 370 Ft
DB
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről